De tieners ook gebeden voor hun klasgenoot, Jon Swain, die is opgenomen in het ziekenhuis met ernstige verwondingen van een auto-ongeluk. De genoemde omvatten Kyle Snyder, Issac Kaufman en Lindy Anderson. Milaan–De pre rally gehouden op de Milaan Free Methodist Church deed zijn werk afvuren van lokale tieners te zijn klaar om te wonen van de nationale zie je op de Pole gebed evenement op Milaan High School werd gehouden op 24 september. Pastor van student ministeries, Dale Kaufman, was blij dat tieners van zes verschillende scholen op te nemen van Milaan High School en de middelbare school, middelste Lincoln, Ypsilanti Middelbare School, Ypsilanti Prep School en Washtenaw Technical midden College wonen de pre rally gehouden op de kerk de zondag vóór de gebeurtenis. Milaan Middelbare School tieners verzameld op de levendige ochtend vóór klassen en na enige discussie over wat om te bidden voor, de handen ineen geslagen en bad hardop voor hun natie, hun school en hun leraren.

Patterson Irrigator – Clubs tuin club reis naar kruid boerderij U C Davis gepland

De kosten van de dag is $40 en omvat Jasa Backlink de U.C. tour, maar niet de lunch. Restituties zal niet worden gegeven. De reservering deadline is donderdag 23 oktober. Iedereen wie zich wenst bij te wonen van de reis moet verzenden Frank Stehli, c/o Paterson Tuin Club, P.O. Box 1511, Patterson, Calif. naam, adres, contactgegevens en geld

Zadel voor sommige nieuwe ski-avonturen in Colorado – The Denver Post

Kosten: $20 (kinderen jonger dan 12 gratis) Tickets: Creools delicatessen, 533 St. Ann St. en Frans kwartaal Gem & Londen, 527 St. Philip St. Louisiana Iris verkoop–zaterdag 18 oktober, 10.00 uur-middag, Longue Vue House en tuinen, 7 bamboe Road–meer dan 100 Louisiana iris cultivars zal worden gekenmerkt op de Greater New Orleans Iris Society’s jaarlijkse verkoop, en deskundigen zullen worden aan kant tuinieren om vragen te beantwoorden. OCH markt – Zaterdag, LGO.

Aankomende evenementen voor huis en tuin: kruid samenleving plant verkoop, halverwege stad veranda kruipen, vogels kijken klasse, French Quarter huis tour | NOLA.com

Can’t make it dit jaar? Aspen zal gastheer de Alpine World Cup Finals in 2017. Als snowboarden meer je ding is, gaan zien van de high-flying actie op een van de klassieke gebeurtenissen: de X Games zal terugkeren naar de Aspen karnemelk deze winter, van januari 22-25, en Breckenridge zal gastheer de dauw Tour opnieuw deze winter, Dec. 11-14, die enkele van de halfpipe en slopestyle renners die u zag in Sotsji moeten trekken. Want het was een kwalificatie voor de Olympische spelen, had evenement van vorig jaar een meer intense vibe dan wat toeschouwers dit jaar verwachten moeten, zei Breckenridge woordvoerster Kristen Petitt Stewart.

Advertisements